Site Overlay

Papendrecht

Heel af en toe (1x per maand of 1x per 2 maanden) doet Gertrude haar studio opbouwen in haar woonkamer voor fotosessies van kinderen of portret foto’s voor volwassenen. Hieronder vind je meer informatie daarover.

Studio

Het is geen echte studio en ook geen aparte kamer zoals bij Diana. Maar af en toen zoals hierboven aangegeven kriebelt het toch weer bij Gertrude om mooie Fine Art foto’s te maken. Ze bouwt dan dus haar achtergrond en lamp(en) op in haar woonkamer. Dit is een knusse ruimte van 30m2 waar de shoot plaats vind. Maximaal 5 personen zijn tegelijk welkom hier. Dit omdat het gewoon klein is. Tevens gebruikt ze kleine achtergronden en kunnen er dus niet te veel personen tegelijk op te foto.

Katten

Normaal gesproken lopen haar 3 geweldige katten los rond in de woonkamer en het huis. Dat is uiteraard tijdens de fotoshoot niet zo. Dan slapen ze even lekker in onze slaapkamer. Maar, omdat wij een huis vol met dieren zijn, kan het uiteraard zowel ruiken naar dieren als dat er nog een verdwaalde kattenhaar te vinden is. Het is dus niet aan te raden als je allergisch bent om een shoot bij Gertrude in haar woonkamer te boeken.

kwaliteit

Aan de kwaliteit ontbreekt er uiteraard niet. Gertrude heeft jaren ervaring en al vele awards in de wacht gesleept met haar werk. zowel studio als buiten fotografie. Je kan er dus met een gerust hart naar toe, als je niet pietluttig bent over een kattenhaar hier of daar, en het knusse effect dat haar woonkamer heeft.

Hieronder kan je je aanmelden voor de blog updates en dan ontvang je ook automatisch nieuwe shootdata en locaties. Let op: je ontvangt nog een email waarin je je inschrijving dient te bevestigen. Ontvang je deze niet, stuur dan gerust even een Berichtje naar ons.

%d bloggers liken dit: