Site Overlay

Fine Art Kids/Baby shoot Stef

Stef (1 jaar) mocht langskomen voor een Fine At kids / baby shoot bij mij, Gertrude, thuis in Papendrecht. Ik blijk mijn achtergrond en lampen in mijn woonkamer te kunnen opbouwen, dus af en toe zal ik ook Fotoshoot dagen gaan houden binnen.

Ik had 2 outfits voor Stef. Een outfit van Lil Atelier die geshopt was bij Lil Bobs Boutique (Alblasserdam) en het tweede outfit was het shirtje ook van Lil Atelier, geshopt bij Kidzs Bergen.

Outfitje van Lil Bobs Boutique

het outfitje van Lil Bobs Boutique begonnen we mee. Zo’n leuke bloomer die voor zowel jongens als meisjes prachtig is. Je kan er de grijze sokjes bij doen, maar ook de beige sokjes. Dit outfitje is beschikbaar voor jouw sessie voor maat 74 tot 86 (misschien 92 ook nog wel). Voor zowel meisjes als jongens.

Outfitje van Kidzs Bergen

Het tweede outfitje is voornamelijk het shirtje geshopt bij Kidzs Bergen. Een perfect shirtje die echt super bij mijn Fine Art kids past. De maat van dit shirtje (en complete outfitje) is 92. maar knappe Stef van maatje 80 paste hem ook al zoals je kon zien. Stef deed het echt super, al wilde hij natuurlijk eigenlijk overal zijn, behalve op de achtergrond. Het broekje was overigens van de Hema. en kwam uit mijn zoontje zijn (te kleine kleding) kast. Het petje is ook in ons bezit. De knuffel komt bij Drie Kleine Haasjes vandaan.

Dreumes / Peuters

Normaal zou je denken, mijn kindje zit echt geen seconde stil, zo jammer, want ik vind dit zo mooi! Nou, geloof me, Stef bleef ook niet zitten hoor. En om eerlijk te zijn, dat zijn de leukste foto’s! Dat ze half ergens af willen klimmen. Of ineens willen staan ondersteund aan de stoel. Zoals je ziet heb ik een perfecte stoel waar een baby of dreumes goed op kan zitten, maar ook wat creatiever mee kan gaan zijn! Wel betekend het een complete workout voor de mama of de papa of iemand anders die mee is. Want je kindje een aantal keer terug zetten, kan veel van een lichaam vragen. Maar het is het altijd waard!

Wil jij ook een Fine Art kids / baby shoot inclusief gebruik outfits van mij? Vul dan onderstaande formulier in om je aan te melden voor de blogupdates. Daar zullen ook de shootdagen bekend worden gemaakt. Of kijk bij Fine Art Kids voor een privé shoot op een datum naar wens.

Aanmelden Blogupdates: (ps, je ontvangt een bevestiging email die je dient te bevestigen. check ook je spam daarvoor!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: